Wespen

wespen_bestrijding_ongediertebestrijding_bakker Wespenbestrijding Wespennest_verwijderen_Bakker_Ermelo  

Heeft u last van wespen? Er bestaat een kans dat er in de buurt van uw huis, garage, schuur of kantoorpand een wespennest verborgen is.

Naarmate de  zomer vordert, worden de wespen steeds agressiever en de kans op een wespensteek groter.  Een wespensteek is een pijnlijke ervaring en kan voor sommigen levensbedreigend zijn doordat zij allergisch zijn.

Om de risico’s te verminderen is het verstandig om bij ontdekking van een wespennest dit op professionele wijze te laten verwijderen door ongediertebestrijding Bakker.

Hoe herken ik een wespennest?

Een wespennest kunt u herkennen aan de ronde vorm en de grijze kleur. Het lijkt gemaakt van papierachtig materiaal maar is gebouwd van gekauwd hout. De koningin begint in het voorjaar te bouwen aan het wespennest. Zodra de werksters uitkomen, nemen zij de bouw over.
Naarmate het nest groter wordt, neemt de drukte toe bij de invliegopening.

Wespennesten zitten vaak in daken, in spouwmuren, in hagen en in schuurtjes.

Wespennest verwijderen?

Wespen zijn harde werkers en nuttig in de natuur, zo ruimen ze bijvoorbeeld schadelijke insecten op. Wilt u toch een wespennest verwijderen? Laat dit bij voorkeur doen door een gediplomeerd bestrijder.

Het is onverstandig om zelf aan de slag te gaan. Maak bijvoorbeeld nooit de invliegopening dicht. Wespen gaan op zoek naar een andere uitweg en het kan wel eens gebeuren dat ze in huis komen.  Een aanval van een zwerm wespen kan zeer gevaarlijk zijn.

Wanneer verwijderen van wespennest?

De beste tijd van het jaar om wespen en de wespennesten te bestrijden is daarom vóór de zomerperiode. Mocht u in de zomerperiode een wespennest bij u in de buurt ontdekken, laat het dan zo snel mogelijk verwijderen.

Wat kost dat?

Een wespennest verwijderen kan al vanaf € 45,–. Dit is afhankelijk van de locatie en de situatie.
Ongediertebestrijding Bakker kan er voor zorgen dat het in een dag geregeld is.

U kunt ons bereiken per telefoon of e-mail:

06 10 83 61 19      info@ongediertebestrijdingbakker.nl 

Open chat
1
Hoe kan ik je helpen?