Privacy Statement

In deze Privacyverklaring lees je hoe Ongediertebestrijding Bakker omgaat met informatie, waaronder jouw persoonlijke gegevens, die verzameld wordt via de website www.ongediertebestrijdingbakker.nl. Je leest wat we precies verzamelen, hoe we deze informatie verwerken en gebruiken en waarom we deze informatie verzamelen, verwerken en gebruiken.

Ongediertebestrijding Bakker, gevestigd aan de Hogesteeg 35 in Garderen met KVK-nummer 64202291, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Voor vragen over deze privacyverklaring, kun je contact met ons opnemen via info@ongediertebestrijdingbakker.nl

Gebruikersgegevens

Ongediertebestijding Bakker respecteert de privacy van haar klanten en hun gegevens. Je behoudt alle rechten op je gegevens die je aan ons verstrekt. Wij zullen je gegevens niet verkopen, verhuren of gebruiken voor andere doeleinden dan in deze privacyverklaring zijn vermeld.

Gegevensverzameling en Google Analytics

Ongediertebestrijding Bakker verzamelt de gegevens van degenen die met ons een interactie aangaan zoals het versturen van een e-mail of het invullen van een contactformulier op de website. We kunnen de volgende persoonsgegevens bij je opvragen via website-formulieren en deze vervolgens opslaan en verwerken:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Ook maken wij gebruik van Google Analytics om algemene bezoekgegevens bij te houden en om te kunnen analyseren hoe effectief onze AdWords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De gegevens worden dus gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website.

Ook hebben wij Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld, zodat IP-adressen geanonimiseerd worden en gegevens over een beveiligde verbinding gestuurd worden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Bewaartermijn

Wij zullen je informatie bewaren zolang er op enige wijze interactie is tussen jou of jouw organisatie en Ongediertebestrijding Bakker. Echter wanneer er gedurende een aansluitende periode van 2 jaar op geen enkele wijze interactie is geweest zullen wij je persoonsgegevens vernietigen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een verzoek naar info@ongediertebestrijdingbakker.nl. Ongediertebestrijding Bakker zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Wij willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie over onze cookies, verwijs ik je naar de pagina cookies.

Open chat
1
Hoe kan ik je helpen?