Wespennest laten verwijderen

Veel wespen rondom je huis?

Veel wespen? Grote kans dat er in de buurt van uw huis, garage, schuur of kantoorpand een wespennest verborgen is.

Naarmate de zomer vordert, worden de wespen steeds agressiever en de kans op een wespensteek neemt toe. Een wespensteek is een pijnlijke ervaring en kan levensbedreigend zijn als iemand allergisch is.

Heb ik een wespennest?

Een wespennest is meestal rond en grijs. Het lijkt gemaakt van papierachtig materiaal maar is gebouwd van gekauwd hout. De koningin begint in het voorjaar te bouwen. Zodra de werksters uitkomen, nemen zij de bouw over.

Hoe groter het nest wordt, des te drukker wordt het bij de invliegopening.Wespennesten zitten vaak onder daken, in spouwmuren, in hagen en in schuurtjes.

Wespennest laten verwijderen?

Wespen zijn harde werkers en nuttig in de natuur, ze ruimen bijvoorbeeld schadelijke insecten op. Wilt u toch een wespennest laten verwijderen? Laat dit bij voorkeur doen door een gediplomeerd bestrijder.

Wij raden het af om zelf aan de slag te gaan. Maak nooit de invliegopening dicht. Wespen gaan dan op zoek naar een andere uitweg en het kan wel eens gebeuren dat ze in huis komen.

Wanneer een wespennest laten verwijderen?

De beste tijd van het jaar om wespennesten te verwijderen is vóór de zomer. Als u er in de zomer een bij u in de buurt ontdekt, laat het dan zo snel mogelijk weghalen.

Wat kost dat?

Een wespennest laten verwijderen kan al vanaf € 45, –. Dit is afhankelijk van de locatie en de situatie.
Ongediertebestrijding Bakker kan ervoor zorgen dat het in een dag geregeld is.